fbpx

let’s make comedy

Contact.

lmc@geldersepodia.nl 

Na een geslaagde eerste editie komt het Let’s Make Comedy festival terug! Samenwerkende Gelderse Podia gaan op zoek naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy!

Aanstormende talenten laten zich van hun beste kant zien tijdens de voorrondes in februari 2022 op de podia van de producenten; de Lindenberg te Nijmegen en het Posttheater te Arnhem.

In de maand maart gaan de kwartfinalisten verder de provincie Gelderland door en staan Theater Cultura, TOP Theaterkerk, Theater ’t Mozaïek en Het Musiater op de planning. De kwaliteit van alle avonden is gegarandeerd door de presentatie van professionele, ervaren comedians als Master of Ceremony (MC)

 In de Lindenberg strijden de acht halvefinalisten op 24 en 25 maart om die felbegeerde finaleplek. Een dag later, op 26 maart 2022, is de grote zinderende finale in het Posttheater met een gastoptreden van een bekende artiest. De jury, samengesteld uit vak-experts op het gebied van theater en comedy, kiest de opvolger van de eerste winnaar Kim van den Heuvel.  

Wie wordt de winnaar van de tweede editie? En mag zich presenteren aan het grote publiek tijdens de finalistentour in het najaar van 2022 op de deelnemende Gelderse Podia.

We nodigen jou uit om deze nieuwe talenten te komen horen en zien!